Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                            

Onze eerste echte reguliere avond werd voor de pauze ingeluid door Herman de H. met interessante film- onderwerpen zoals de regel van 8 camera bewegingen, Het Jump Cat filmpje van Dirk waarin hij liet zien oninteressante dingen uit de film te knippen.  Ook werd er een filmpje vertoond met een onderwerp, dat in 9 shots het verhaal vertelt.
Na deze voor ons filmers, leerzame presentatie van Herman, was het weer tijd voor een gezellige pauze.
Na de pauze weer een keur van films van onze leden.
1) Aad de W.  met de “Osmo”  pocket camera de bergen op. Wat Aad wilde laten zien is, dat je met deze kleine camera mooi kan filmen en een kind doet de was. Aad had zijn camera meegegeven aan een onervaren filmer, die uiteindelijk prachtige beelden In de bergen wist vast te leggen.
2) Leny van A. Een film uit de opdracht “Camera op de vloer” een film gewijd aan het bloemschikken door Corine Bongaards. Alweer zo’n mooie film waar Corine trots op zal zijn.
3) Joost van B. de film – Herdenking Irisch & Welsh Guards in Hoek van Holland, die op 31 augustus jl hun gevallenen tijdens de tweede wereldoorlog herdachten met een ceremonie op de Algemene begraafplaats in Hoek van Holland.  Alles door Joost op een gepaste wijze gefilmd. Mooie reportage. 4)
Jan van O. het vervolg  “2 op reis” deel 2, was verder genieten van de Maasduinen In onze mooie provincie Limburg. En zo kwamen we weer aan het einde van ons programma, graag zien we elkaar terug op Maandagavond 7 oktober 2019 met voor de pauze onze Gastspreker Wim van Wensveen met als onderwerp “Muziek bij de film” en na de pauze weer Films van leden.
                                                                        

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

 Verslag clubavond 23 September 2019

DOWNLOADS