Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          


Afgelopen maandagavond was een avond waarop we vooruit liepen op de avond van 18 november met als thema “Camera’s op de vloer” . Onder leiding van Herman is besproken, hoe we deze avond gaan invullen, belangstelling is er voldoende dus gaan we aan de slag deze avond met als opdracht het filmen van het zangduo “Les Autres”.
Mensen schroom niet en neem gewoon Uw camera mee !
Leuk was het ook deze avond weer een aspirant-lid te mogen begroeten en Henk van G.  ons een bezoekje bracht. Oude liefde roest niet… na de pauze films van leden als volgt:
1) Kees de W. : Een zomers pianoconcert. Muzikale klanken gepresenteerd vanuit de Japanse tuin, het pronkstuk van landgoed Clingendael (tussen den Haag en Wassenaar.
2) Nico S.: Schotland deel 2 – het tweede gedeelte van Nico’s reis naar Schotland werd weer mooi in beeld gebracht.
3) Erik van H.: Het Ballonnenfiësta, Barneveld. Leuke reportage van de in Barneveld opgelaten hete luchtballonnen met een mooie sfeervolle Nightglow een show waarbij de ballonnen op het ritme van adembenemende muziek plotseling tot lampions worden verlicht.
4) Joost van B.: Oldtimerfestival, ’s-Gravenzande. Vrij recent maakte Joost van het Breeje Durp Oldtimerfestival in het centrum van ’s-Gravenzande filmopnamen, waarbij het voor de liefhebbers van de oldtimers weer smullen was.
5) Joost van B.: Rotterdam – 2019. Vele Rotterdamse bezienswaardigheden passeerden hier de revue, o.a. Stadhuis, Laurenskerk, Kubuswoningen, Blaaktoren, Euromast, Markthal, Centraal Station etc. etc. Kortom een overzicht van deze bruisende stad aan de Maas die er wezen mag.
Rond de klok van 22.30 uur was het weer uit met de pret, maarrrrrrr wij komen terug op :
maandagavond 4 november a.s.
                                                                               

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 21 Oktober 2019

DOWNLOADS