Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          We mogen ook deze keer weer terugkijken op een geslaagde clubavond, waarbij we werden verblijd door de komst, na lange afwezigheid, van Anke, verder mochten we een aspirant lid verwerkomen. De heer Kees S. uit Honselersdijk.
Voor de pauze kwam Aad aan het woord met uitleg over de PC en tips over Pinnacle.
Hierbij kwamen o.a. ter sprake de beeldscherminstelling en op het scherm tonen van de bestandsextensies. Deze tips werden gevolgd door een gezellige pauze.
Na de pauze werden de volgende films van leden vertoond:
1) Gerjan B.: Varend Corso van 2016 onder de titel “Beeldschoon”.
2) Jan van O.: “Delft”. Aan de hand van de delftsblauwe miniatuur huisjes, ooit door de KLM uitgegeven, heeft Jan de echte huizen in Delft  op video vastgelegd.
3) Nico S.: Deel 1 van zijn rondreis door het Spaanse Andalusië met o.a. Nerja, Malaga en last but not least een klinkende Flamengo show, wat heel mooie plaatjes opleverde.
4) Herman de H.: Een muziekclip over het Breeje durp ’s-Gravenzande. Dit was even een leuk muzikaal onthaal uitgevoerd door het Mannenkoor EMM uit s-Gravenzande.
En met dit volkslied van ‘s-Gravenzande in ons achterhoofd werd de clubavond afgesloten en keerde ieder van ons weer huiswaarts. Allen tot ziens op de volgende clubavond.

Let op: Deze is niet op 1 november maar op 8 november.                                                                               


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 18 Oktober 2021

DOWNLOADS