Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          De voorzitter opent de avond en begroet alle aanwezigen. De voorzitter heeft weinig nieuws te melden en verwelkomt onze gasten de muzikanten; Alex W. (Rise of the Wood) en Mick W. (FABruari Four).
Hierna nam Herman de H. het woord om ons te informeren hoe deze avond met camera’s op de vloer dient te verlopen. Het groene doek op de achtergrond hing er prima, de luidsprekers mooi in de hoeken  opgesteld en met de verlichting, moet het gaan lukken.
Met Herman’s enthousiasme  en met de juiste uitleg in welke groepen wij  op de vloer moeten staan om elkaar niet in de weg te lopen. Nadat Hermen onze muzikanten ook de nodige instructies had gegeven volgde de “sound check” en tevens voor die leden de eerste test of de camera’s goed waren ingesteld en met hier en daar een kreet , was het dan zo ver.
Na de opname’s van de diverse leden moeten wij met elkaar over een bepaalde tijd onze resultaten gaan vertonen op de club, wat een ieder ervan heeft gemaakt. Super spannend. Het was een mooie geslaagde gezellige avond.
Nadat wij onze muzikanten hadden bedankt, sloten wij  onze muzikale opname avond af.
Tot ziens op de volgende clubavond en wel op 7 november.                                                                                


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 24 Oktober 2022

DOWNLOADS