Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          

Deze avond stond voor de pauze in het teken van Magix uitgelegd door Peter v S. De koffie werd als vanouds weer verzorgd door Anke die redelijk is hersteld van haar fietsongeluk. Onze huidige voorzitter Kees de W. heeft medegedeeld aan het einde van dit seizoen 21/22 te stoppen met het voorzitterschap. Dus, de vraag dringt zich op, wie wil dit stokje overnemen.
Na de pauze aandacht voor films van leden. De volgende films werden vertoond:
1) Kees S.: Kees maakte een reportage van de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Wij fladderden mee door de bloemenzee van deze prachtige bloementuin. We konden genieten van de mooie plaatjes welke deze film opleverde.
2) Joost van B.: Eindelijk waren we getuigen van het optreden van Jerry Mensing met zijn goocheltrucs, doormiddel van het groene doek waanden we ons voor een paar minuten in La Vegas.
3) Peter van S.: Ook Peter maakte gretig gebruik van het groene doek en voegde zelfs een gastoptreden toe aan het goochelen met Jerry, nl. Hein Wubben. Heel geslaagd.
4) Jan van O. : Het werd weer eens tijd voor “2 op reis” een niet meer weg te denken filmserie van Jan met korte reportages uit ons eigen landje. Deze keer met o.a. Herfst in Brummen.
5) Rob R.: Met Rob brachten we een bezoek aan kasteel Ruurlo in de Achterhoek, alwaar we de magie van kunstschilder Carel Willink mochten ontdekken
Ja beste mensen dit was het alweer en graag tot de volgende keer. In principe dus tot 22 november (als Corona geen roet in het eten gooit )                                                                               

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 8 November 2021

DOWNLOADS