Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          

Voor de pauze kreeg Jan van O. de gelegenheid om zijn befaamde  tips en trucs uit te leggen, zoals hij deze altijd in zijn films toepast.  Het was natuurlijk goed opletten hoe Jan het voor elkaar kreeg ons koppie op een ander  z’n body te plaatsen. Verder werd het onderwerp camera’s op de vloer onder de aandacht gebracht, want op onze volgende meeting 18 november is het zover  kunnen we opname’s  maken van het duo “Les Autres”.
 Na de pauze werden er de volgende films van leden vertoond :
1) Erik van H.: Erik bracht een filmoverzicht van de “Veiligheidsdag Westland 2019” geopend door de burgemeester, gevolgd door een opeenvolging van bezigheden van politie, brandweer, handhavingen en andere hulpdiensten, waarbij groot en klein aanwezig mochten zijn.
2) Jan van O. verraste ons weer met een filmpje uit de serie “2 op reis” genaamd  “Herfst op de Veluwe 2018 – deel 2”.  Zo konden we genieten van het Ugchelse bos met z’n glooiende paden, de Harskamp, het voormalige zenderpark Radio Kootwijk  en de Hoogbuurloseheide met z’n schaapskooien.
3) Anke de B.:  Ook met Anke gingen we met de fiets de pad op  en wel  in het mooie duingebied in de bollenstreek, een mooi kleurrijk gebeuren viel ons ten deel.
4) Leny van A.:  Onder de titel “Een laatste mooie herfstdag” maakte Leny een film op het landgoed “Clingendael” in den Haag met uiteraard de parel van het landgoed, de Japanse tuin in de herfst.
5) Herman de H.:  Herman bracht een film  met als onderwerp het milieu, uitgebeeld in grafity beelden  op de muren, leegstaande winkelpanden  en daken van het oude, binnenkort te slopen winkelgebied Kijkduin.
Allen tot ziens op de volgende clubavond dd  18 november a.s.


                                                                                

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 4 November 2019

DOWNLOADS