Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          

De voorzitter opent de avond en begroet alle aanwezigen. Hierna kreeg Herman de H. het woord die
het onderwerp “VOICE-OVER “ ging behandelen. Enkele van de behandelde onderwerpen waren:
Waarom een voice-over.
Wat vertel je dan.
Het audiobestand.
Het audiobestand maken.
Audiobestand importeren in je videobewerkingsprogramma.
Herman liet ons het “Audacity” programma zien en gaf diverse tips over hoe om te gaan met dit programma voor gebruik van de voice –over in je film.
Na de pauze kwamen de ledenfilms aan bod t.w.:
1)Dachau , een film van Joost van B. . Hij heeft in 2020 Dachau bezocht. Een trieste herinnering aan de oorlog. Een film met de juiste dramatische muziek erbij.
2)Kaasmarkt in Alkmaar, een film van Peter van S. Een leuke weergave in de film is hoe de kaas daar wordt verhandelt op de Waag.
3)Velorama in Nijmegen, een film van Rob R. in een fietsmuseum. Hierin werd weergegeven de ontwikkeling van de fiets door de jaren heen.
4)Waar ga je heen,een film van Jan O. Jan was op de camping Wanneperveen en ging fietsen door de Weerribben. Jan bracht een bezoek aan Vollehoven, Zwartsluis waar Jan de fabriek “Buisman” en daarna nog Giethoorn bezocht
5)Westland van boven, een film van Piet A, Gevlogen met zijn drone op ca. 100mtr hoogte boven Naaldwijk en bracht diverse wijken in beeld. Ook ‘s- Gravenzande en het strand van Monster kreeg zijn aandacht.
6)Zangers, Joost van B. heeft als eerste de film van onze optredende zangers Alex Wijnhorst en Mick Willemsen met het nummer  “Stuck in the middle of you” vertoond. Met deze muziekclip sloten we deze clubavond af. Allen tot ziens op de volgende clubavond op 21 november



HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 7 November 2022

DOWNLOADS