Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          
Maandagavond was best wel een avond waarvan de leden wat van konden opsteken, over wat onze gastspreker Wim Wensveen te vertellen had.
Het thema wat Wim had aangesneden was nl. het geluid bij de film, en dan vooral met name het inspreken van de film en waar we daarbij op moeten letten.
Verder was er aandacht voor het Audacity geluidsbewerkingsprogramma waarmee het mogelijk is o.a. WAV bestanden te bewerken en op te slaan.
Dan een verzoek van Herman de H. aan alle filmmakers, te gaan werken aan de volgende thema’s: Een muziekclip, 1 minuut filmpje, of een hobby of vrijetijdsfilmpje.
Na de pauze werden de volgende films van leden vertoond:
1) Peter van S.: In zijn filmpje gemaakt met drie camera’s, werd de trukendoos van Jerry Mensing weer opengetrokken, waarbij Anke werd betrokken en vol verbazing de trucs van Jerry gadesloeg.
2) Herman de H.: Muziekclip van het mannenkoor uit Katwijk aan de Rijn.
3) Joost van B.: met de Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen (Ov). Een oude boerderij met schuren en weiland werd omgetoverd tot een waar tuinparadijs, wat weer een mooie film opleverde.
4) Peter van S.: Reclamefilmpje gemaakt voor het bedrijf van de Rijke “Tanco reclame”.
5) Kees de W.: in het laatste filmpje kwam Sinterklaas nog even om de hoek kijken. Een filmpje uit 1970 opnieuw bewerkt en uiteraard met veel tam tam en pepernoten werd hij binnen gelaten.

                                                                                

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 22 November 2021

DOWNLOADS