Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          


De voorzitter opent de avond en begroet alle aanwezigen.
De voorzitter bracht onder de aandacht dat Piet A.  en Aad de W. allebei enige tijd in het ziekenhuis hebben gelegen. Allen wensen wij hen het allerbeste met het herstel.
Hierna gaf de voorzitter het woord aan onze gastspreker  Wim van W. Het onderwerp van onze gastspreker was: “De geschiedenis van de film”. Een interessant verhaal boeiend verteld door Wim vanaf Edison tot aan de digitale film van tegenwoordig.                                                           
Hierna was het PAUZE.
Na de werd het programma voortgezet met de ledenfilms. O.a.
1)Walk in the parq,   een film van GertJan. Het was de feestelijke opening van een wandelpark in de Kreek te s-‘Gravenzande.
2)Miljoenenlijn in Limburg. Een film van Joostvan B. Hij was in Simpelveld en is met de oude toeristische locomotief door Limburg naar Schin op Geul gereden. Deze lijn werd vroeger gebruikt voor de exploitatie van de steenkolenmijnen. Het was een reis terug in de tijd.
3)Kasteeltuinen in Arcen, een film van Rob R. Een film impressie van een bezoek aan deze mooie bloementuin in Arcen. De rit erheen op de fiets via de pont en daarna het bezoek in de tuin werd door Rob in beeld gebracht.
4)Zangers, een film van Peter van S. Peter heeft de film vertoond van de opnames van de twee muzikanten. Alex Wijnhorst (Rise of the Wood) en Mick Willemsen (FABruari Four) . Drie nummers heeft Peter in beeld gebracht met diverse camera’s met onze andere leden. Wij hebben weer genoten van het aangeboden programma. De volgende clubavond is niet op 5 december maar 1 week later en wel op maandag 12 december. Allen dus tot ziens op 12 december.  


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 21 November 2022

DOWNLOADS