Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          


De voorzitter opent de avond en begroet alle aanwezigen, tevens deelt de voorzitter mee dat afgelopen woensdag 25 februari een delegatie van onze club de crematie plechtigheid van ons erelid Joop S. heeft bijgewoond.
Hierna nam Herman de H. het woord. Herman behandelde een serie filmtips o.a.: Hoe kom ik aan een filmverhaal. Maak het verhaal zichtbaar in beelden, teksten en geluid. Dit waren nog maar enkele punten die Herman deze avond heeft behandeld. Na de pauze werd ter nagedachtenis aan ons erelid Joop S. een van zijn films vertoond met de titel:
 “De wondere wereld van Jef Bertels”. Joop heeft in het verleden prachtige beelden vastgelegd van deze kunstenaar  tijdens de expositie van Bertels bij de fa. “Zuidkoop” in De Lier. Zowel beeld, muziek alsmede de stem van Joop als voice over waren perfect in balans, zoals Joop dat als geen ander onder de knie had.
 2)Het afstudeertraining project van de HH school: Destijds (9 jaargeleden) op de Haagse Hoogeschool  door diverse clubleden was opgenomen en nog steeds door veel studenten wordt geraadpleegd. Hierin gaf een docent adviezen over hoe je je scriptie het beste kunt verdedigen bij je eindexamen.
3)Baanverlichting: Een film Hein W. Met deze film worden de werkzaamheden in beeld gebracht hoe de oude verlichting bij de wielerclub WWV wordt verwijderd. Veel graafwerk en kabels trekken voor de nieuwe baan ledverlichting van de wieler vereniging, Westland wil vooruit.
4)Wintersport Zell am See: Een film die Peter meebracht van derden om te laten zien hoe de jeugd tegenwoordig met skiën hun films monteren. Flitsende beelden en snel met moderne muziek. Dit was het dan weer voor deze avond.  
Tot op 6 maart dan komt de SGD uit Dordrecht hun films vertonen , dus kom ook allen!!!!HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 20 Februari, 2023

DOWNLOADS