Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          


In het kader van ons 40- jarig bestaan, wat doorgegeven is aan de Westlandse pers tw. de wekelijkse kranten “Goot Westland” en het” Hele Westland”, hebben beide bladen met enthousiasme gereageerd.
Intussen is er al reeds deze week een artikel verschenen over onze VGW in het “Groot Westland”, terwijl Journaliste/tekstschrijver Evelyne  L. van “Het hele Westland” zich gezellig tussen onze leden schaarde, en de hele clubavond bijwoonde, teneinde binnenkort ook haar verhaal te kunnen doen in het blad “Het hele Westland”.
De avond voor de pauze werd waargenomen door Herman de H. met het presenteren van een route maken met Google Earth.
Na de pauze uiteraard weer films van leden. De volgende films werden vertoond :
1) Piet A.: En met Piet gingen we lekker op vakantie naar Tenerife waar we o.a.een kijkje konden nemen in San Cristobal de la Laguna en het natuurpark Anaga.
2) Peter van S.: Met een potpourri van songs gebracht door het intussen ons bekende duo
“Les Autres”. Door Peter was behendig gebruik gemaakt van het groene doek zodat “Les Autres” van het doek afspatte.
3) Erik H. en Wolfgang v.d. H. brachten een reportage van het Dickensfestijn in Wintele in de buurt van Eindhoven.  Zo konden we de wereld van Charles Dickens beleven op de Kerstmarkt van Wintele.
4) Herman de H. Met Herman toerden we weer heerlijk langs de Moezel, waar het altijd goed toeven is en de glazen met sprankelende wijnen worden gevuld. Zo werd er ook nog een bezoek gebracht aan Burcht Eltz, (in de Moselkern) met zijn acht spitse torens is het een van de mooiste en best bewaard gebleven burchten van Duitsland.
5) Piet J: Met de Vlaamse wielrenner Polleke besluiten we deze gevarieerde filmavond. Leuke verrassing van Piet. Leuk om te zien hoe het vele jaren geleden Polleke verging tijdens de omloop van Jezus Eik, de klassieker die gekend stond als de hel van de Kempen.Rond de klok van 22.30 uur werd de avond afgesloten en konden we aan Evelyne’s gezicht zien, dat zij van een avondje VGW genoten heeft. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar haar verhaal, binnenkort te lezen in het “Het hele Westland” Allen graag tot ziens op onze volgende meeting
10 februari a.s.


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 27 Januari, 2020

DOWNLOADS