Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          

We hebben leuke reactie’s ontvangen naar aanleiding van de aandacht besteed aan ons 40 jarig bestaan van onze VGW in de bladen het “Hele Westland” en “Groot Westland”.  Mede daardoor konden we ook vanavond weer een nieuw lid begroeten, de hr. Leo K. Leo van harte welkom.  Deze clubavond was het de beurt aan Peter van S. met een presentatie over een Magix onderdeel en wel, “Titels en ondertiteling” Deze items werden nader belicht, de uitleg vergde enige tijd en denkwerk, maar uiteindelijk konden de Magix beoefenaars weer wat wetenswaardigheden mee naar huis nemen.
Dan naar aanloop van ons thema “ Camera’s op de vloer” op maandagavond 9 maart met de goochelaar Jerry.  
Herman de H. ging in discussie met de aanwezige leden in de zaal, hoe de avond in te delen uiteraard weer met gebruik van het “groene” doek.
Na de Pauze werden er de volgende films vertoond:
1)Joost van B.:  Joost is er een dagje op uit gegaan en heeft in ons mooie oude Delft vele historische en toeristische hoogte punten gefilmd.
2)Nico S.: Marokko , deel 2. Met Nico vervolgden we onze reis door dit Noord-Afrikaanse land.
3)Jan van O.: Met 2 op reis, deel 3 springen we weer achterop bij Jan op de fiets en gaan we weer genietenvan filmopnamen in o.a. Litomerice, een stad in de Tsjechische regio. Rondtoerend kwamen we via Duitsland en Belgie weer in Nederland alwaar de trip eindigde in Jan z’n geliefde Wateringen.  
Dat was het dan weer voor deze avond. Allen tot ziens op de volgende clubavond en wel op
maandag 24 februari a.s.

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond  10 Februari, 2020

DOWNLOADS