Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.


Na de inloop van onze leden werd om klokslag 20.00 uur, onder een geurend “bakkie koffie aandacht besteed door Nico aan ons jubileumfeest in de 1e helft van mei a.s.
Verder is er door een van onze leden in de afgelopen week een bezoekje gebracht aan ons ere-lid Joop Schuller, die dit jaar 100 jaar hoopt te worden. U hebt allen de hartelijke groeten en uiteraard mist hij de club en denkt nog veel aan ons.
Dan ons programma. Laat u meenemen in de wereld van tips en tricks door ons lid Jan van O.  Jan deed het een en ander uit de doeken, waarvan je denkt oh, dat kan ik ook, maar probeer het maar eens….  
Mensen denk er aan 9 maart a.s. is het weer zover, breng Uw camera mee, voor ons thema:  “Camera’s op de vloer” met medewerking van Jerry de Goochelaar en het groene doek.
Na de pauze : Films van leden en wel de volgende…
1) Joost van B.: Museum Cultuur weekend Hoek van Holland. Een filmpje over het vijfjarig bestaan van de Museum Cultuur Dag. Hoek van Holland heeft in samenwerking met stichting Get Hoek van Holland een extra uitgebreid programma samengesteld tijdens deze lustrum editie.
2) Peter van S.: Met de film 35 jaar Video Groep Westland. Een overzicht van ons vorig jubileum begin 2015. Met deze terugblik, kregen we vast een opwarmertje voor ons volgende lustrum in mei.
3) Kees de W.: Kort maar krachtig. Kees bracht een bezoekje aan Joop Schuller ons ere-lid. Kees heeft de camera meegenomen, zodat Joop ons via het witte doek allemaal de groeten heeft gedaan.
4) Kees de W.: Kees nam ons mee naar New Orleans en wij stapten met hem in de radarstoomboot de Natchez, om een tochtje te varen op de Mississippi.
 De volgende VGW- clubavond staat gepland op  
Maandagavond 9 maart a.s.  met voor de pauze camera’s op de vloer en na de pauze films van de leden. Tot ziens op 9 maart.


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond  24 Februari, 2020

DOWNLOADS