Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
De voorzitter opent de avond en begroet alle aanwezigen.
Allereerst wilde de voorzitter de mening weten van de leden hoe men de filmavond vond van de bevriende filmclub SGD uit Dordrecht. De reacties waren enigszins uiteenlopend, waarbij men lovend was over de natuurfilm die als laatste werd vertoond.
Na deze nabespreking kreeg Aad de W. het woord. Aad bracht een heel scala van mogelijkheden naar voren m.b.t. het verkrijgen van muziek en het op de tijdlijn zetten. Na de pauze kwame3n de films van de leden aabod t.w.                           
1)Carnaval : Een film van Herman A.  bracht ons naar een carnavals optocht in de Lier. De passanten waren o.a. De Theebukkers verkleed als stekkers, tamboerkorpsen, o.a. pinguïns en vele andere groepen met als sluitstuk uiteraard prins Carnaval.
2)Een dag zonder regen: Een film van Wim H. Hij liet ons een natuurfilm zien bij o.a. een meer met mooie wolkenpartijen, eenden, blauwe reiger, knobbelzwaan langs de Waterweg en een mooie opname van de ondergaande zon.
3)Kartensstoffenland: Een film van Rob R. die een bezoek bracht aan een groothandel in  allerlei soorten textiel stoffen. Dit was een kleurrijk geheel.
4)Waar ga je heen nr.8. Jan van O. nam ons mee naar Drente en bracht ons naar Wezupperbrug, hunnenbedden, Exloo met bomen in een kruisvorm en naar Westerbork. Jan gaf op een documentaire wijze prachtige emotionele beelden uit de geschiedenis van Westerbork.
5)Grollo tribute band: Een film van Peter  van S. en Herman A.  Muziek opnames opgenomen op de muziekzolder in Maasdijk met de band cover “Cuby and the Blizzards “.
Na deze films werd de avond omstreeks 22.15 uur afgesloten door de voorzitter. Waarna een ieder huiswaarts keerde.


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond  20 Maart, 2023

DOWNLOADS