Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          

Ja, inderdaad er is gegoocheld deze avond en hoe!  In het kader van ons thema “Camera op de vloer” gaf de gezellig kletsende goochelaar/entertainer Jerry Mensing gehoor om bij ons te komen optreden en zodoende onze leden in staat te stellen filmopnamen te kunnen maken  van zijn onnavolgbare goochelkunsten.
Veel van onze leden hebben van deze unieke kans gebruik gemaakt, en zijn met veel plezier aan de slag gegaan met hun camera. We zijn natuurlijk benieuwd naar de resultaten de komende weken.
Na de vele goocheltrucs van Jerry volgde er natuurlijk weer een uiterst gezellige pauze met daarna  zoals gebruikelijk het vertonen van films van leden. Dit keer moesten we een beroep doen op ons archief, en zo trokken de volgende films aan ons voorbij:
1) Joost van B.: Een film over het inmiddels bekende Dickensfestijn in Deventer, wat jaarlijks voor de kerstdagen wordt opgevoerd.
2) Jan van O.: Met Jan gingen we op stap naar het binnenhof in Den Haag. Zowel de eerste als tweede kamer werd bezocht.
3) Piet J.:  Street Dancers in Wenen.  Jongelui die ons versteld doen staan met hun dansvoostelling.
4) Bob B.:Met Bob brachten we een bezoekje aan de KNRM in Hoek van Holland en mochten in volle vaart meevaren met de reddingsboot  de “Jeanne Parqui”.
Zo, mensen, dat was het weer voor vanavond, wij zien U allen weer graag terug op de volgende clubavond van 23 maart a.s. alhoewel de kans rieeel aanwezig is dat deze avond i.v.m. het corona virus komt te vervallen. Hou hierover de mededeling op deze site in de gaten.  


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 9 Maart, 2020

DOWNLOADS