Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          Ja beste mensen alweer de laatste clubavond van seizoen 21/22, waarvan we helaas het eerste gedeelte in het najaar van 2021 vanwege de corona maatregelen voor het grootste gedeelte aan onze neus voorbij zagen gaan.
Gelukkig werden de maatregelen in februari weer versoepeld en konden we de draad weer oppakken en vrolijk verder gaan.
Goed de laatste clubavond dus, wat stond er op het programma?
Voor de pauze werden wij door Herman de H. weer van filmtips voorzien met o.a.
het “Over de las filmen” en hoe komt een TV-filmpje tot stand. Ook werd het werken met 3 punts belichting besproken en toegelicht met een filmpje. Een juiste lichtverdeling maakt de film completer.Herman bracht ook het op internet te vinden programma “Panzoid” onder de aandacht. Dit voor het maken van een leuke intro voorafgaand aan de film. Je zal zien, dat je er succes mee zult hebben.
Tijdens de pauze werden we verwend door de catering (daar stond Gerard garant voor) met lekkere hapjes uit de keuken van “de Witte”...
Na de pauze werden 14 filmpjes van onze leden gedeeltelijk afgespeeld, welke de volgende dag bij de filmclub SGD in Dordrecht zouden worden vertoond.
 Ja, zo bergen we het filmdoek een tijdje op en wensen jullie allen een fijne vakantie toe en tot ziens op de eerstvolgende clubavond t.w. 12 september 2022.HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 23 Mei, 2022

DOWNLOADS