Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          De voorzitter opent de avond en begroet alle aanwezigen.
Peter van S.heeft het probleem van verleden week, met het Marocco filmpje van Leo K. afgelopen week thuis opgelost.
Peter is bij Leo thuis langs geweest alwaar Peter het e.e.a.  heeft gedemonstreerd. Hierna kreeg Aad het woord.
Aad demonstreerde het programma “TTS free”.  Een gratis digitaal leesprogramma welk de tekst converteert naar spraak. Zoek de gewenste tekst op in “Wikipedia” (of een eigen tekst) en maak er via “TTS free”  een mp3 file van en gebruik deze in je filmbewerkingsprogramma b.v. Pinnacle of Magix. Dit is een goede vervanger van je eigen stem als je vindt dat je zelf geen microfoon stem hebt.
Na de pauze ging het programma verden met films van de leden t.w.
1).Land van Art in Delft: Een film van Joost van B. Deze kunstroute film was in Delft op een weiland met mooie nieuwe kunst in allerlei vormen. Mooi door Joost in beeld gebracht.
2)Uitzichttoren de Koepel in Lunteren: Een film van Rob R. Deze bracht ons naar een uitzichttoren de “ Koepel”. Een oud theehuis wat meerdere keren is verhoogd om later als uitzichttoren te dienen zodat je nu een mooi uitzicht over de Veluwse bossen hebt.
3)Making of de Schilpen in Maasland: Een gezamenlijke VGW film gemaakt in 2014. Hierin werden de vele bloopers vertoond van wat er zoal misging bij het maken van de film. Veel gelachen om gekke situaties en opmerkingen.
4)Eind montage van de definitieve film de Schilpen: De door diverse leden in 2014 gezamenlijk geproduceerde film waarin een kruidenierswinkeltje uit de vorige eeuw centraal stond, blijkt nog steeds een bijzondere film te zijn waar de leden, ook nu nog, met veel plezier op terugkijken.
Hierna sloot de voorzitter de avond en wenste ons wel thuis. Tot ziens op de volgende clubavond
en wel op 1 mei a.s.HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond  17 April, 2023

DOWNLOADS