Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          
Zoals elk jaar gaat Herman de H. op de laatste clubavond van het seizoen ons weer de juiste tips meegeven waar we op moeten letten om na de vakantie met prachtige films thuis te komen.
Zorg dat je altijd je camera bij de hand hebt. Wees bedacht op het onverwachte.Verplicht gebruik maken van een statief ( waar mogelijk ) om mooie beelden te kunnen maken.
Hierna is het pauze met warme hapjes en drankjes en zoals altijd op de laatste avond van het seizoen gratis.
Piet A. heeft nog een toegevoegde tip. Zorg dat de lens van de camera schoon is. Door schade en schande ondervonden.
Dus na de pauze gingen we verder met de ledenfilms..
1) Dit was een muziekvideo van de band “Harvest Road”. Opgenomen in de “Muziekzolder” te Maasdijk. Een video van Peter van S. en Herman A.. Een goed stukje opnamen en montage werk.
2) Sail Amsterdam uit 1995 van Ria M. De tekst ontbrak waardoor we te weinig informatie kregen over de schepen. Voor een video uit 1995 was de kwaliteit redelijk goed.
3) Aad de W. op bezoek bij zijn vriend Hannes. Een biologische boer in Oostenrijk. Aad kon daar naar hartelust zijn drone uitproberen. Gezellig familie tafereel. Wel werd de opmerking geplaatst waar was de Oostenrijkse muziek?..
4) De laatste film dit seizoen was weer een bijzonder mooie video zoals we van Jan van O. gewend zijn. Een avond video waarin de verlichting van de haven (Europoort) bijzonder mooi in beeld werd gebracht. Dit was het dan weer voor deze avond en het seizoen 2022-2023. Het bestuur wenst alle leden een mooie zonnige zomer en fijne vakantie(s).
We zien elkaar weer op 11 september, de eerst clubavond bij de jaarlijkse leden vergadering.

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 15 Mei 2023

DOWNLOADS