Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                             De eerste clubavond van het nieuwe seizoen wordt zoals gebruikelijk voor de pauze gereserveerd voor de algemene ledenvergadering waarin veel bestuurlijke zaken en wensen van de leden aan de orde komen.
Na de aanwezigen te hebben bedankt, wordt de ledenvergadering gesloten en was het weer tijd voor een gezellige pauze met het bekende hapje en drankje.  
Na de pauze uiteraard weer tijd voor films van onze leden.
1) Bob B. met het opdrachtfilmpje (geluid maken bij de beelden) waarin Bob rijkelijk geslaagd is. Niet van echt te onderscheiden.
2) Peter  van S. liet ons genieten van de film “Museum de Timmerwerf in de Lier. Museum de Timmerwerf is gehuisvest in een eeuwenoud pand waarin sinds 1642 onafgebroken een timmerzaak is geweest. Na de restauratie in 1999 was de bestemming van het gerestaureerde pand duidelijk : een timmermansmuseum.
3) Nico S. bracht een film over zijn vrij recente reis naar Schotland.  Prachtige beelden van het mooie Schotland met o.a. een bezoek aan Edinburgh en Aberdeen.
4) Peter van S. ook hij heeft zijn opdrachtfilmpje goed begrepen en de juiste en verrassende geluiden weten aan te brengen.
 5) Jan van O. nam ons mee naar de Maasduinen in het veelzijdige Limburg. Onder de titel “2op reis” reisden we met z’n allen mee (op de fiets) naar een Aspergegebied en ook werd het Duitse Kevelaer aangedaan, een bedevaartsplaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen.
En zo beste leden hebben wij het nieuwe filmseizoen weer ingeluid en zien wij u allen graag terug op onze volgende clubavond op 23 september, a.s.                                                                          

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 9 September 2019

DOWNLOADS