Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                             Hè, hè, eindelijk weer een Clubavond !
Ik heb onze VGW- avondjes toch best wel gemist, naar ik hoop, ik met u. Uiteraard zijn we gestart met de jaarlijkse ledenvergadering van de VGW. Na de ledenvergadering heeft Aad een programmaatje geïntroduceerd onder de naam “File-mail” om o.a. onze filmbestanden door te sturen aan Piet B.
Na de pauze : Tijd voor films van leden.
1) Wim H.: Het betrof hier een familie uitstapje naar het eiland “Pampus” gedeeltelijk gemaakt door de dochter van Wim, waarbij Wim zelf ook eens in beeld kwam.
2) Joost van B.: We mochten kennis maken met “Kasteel Middachten” in het dorp De Steeg (Gld) niet ver van de rivier de IJssel.
3) Joost van B.: Nogmaals een film van Joost maar nu over het stadje Brielle. Een film over veel wetenswaardigheden en geschiedenis.
4) Nico S.: Marokko – deel 5. In deel 5 reisde we verder mee met Nico door Marokko. Wederom prachtige beelden uit dit bijzondere land met o.a. een bezoek aan Agadir.
5) Joost van B.: Joost heeft niet stilgezeten in de corona tijd. Joost kwam nu met een kort filmpje van “Drone” beelden uit Hoek van Holland. Dit was het dan weer op de 1e clubavond van het nieuwe seizoen. De volgende clubavond staat alweer snel voor de deur nl. maandagavond
20 september a.s. Allen tot ziens op 20 september.
                                                                          

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 13 September 2021

DOWNLOADS