Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                         

Afgelopen maandagavond was het weer als vanouds een vrij drukke en gezellige clubavond en ook een avond waar we weer wat van konden opsteken met voor de pauze de presentatie door de heer Wim van W. over het toch wel heel belangrijke onderwerp: de juiste muziek bij de filmscènes. Wim vertoonde stukjes film uit de eerste geluidsfilms en deed er nog een schepje bovenop, door filmscènes te vertonen, hoe het niet en natuurlijk hoe het wel moet.  Leuk waren de voorbeeld filmpjes over de Deux Chevaux en de Ploffer (uit de Lier – Valk en Prins/Priva). Het idee de leden te laten kiezen uit vier soorten muziek naar aanleiding van een scène uit een piratenfilm was heel leerzaam.
 Na de pauze de volgende films van leden.
 1) Jan van O.: Alweer een leuke bijdrage van 2 op reis. Nu het gedeelte “Herfst op de Veluwe”. Ook werd het Otterlose zand aangedaan een prachtig natuurgebied ook al op de Veluwe.
2) Herman de H. : Sail Scheveningen 2019. Het eerste grote Tall Ship evenement op Scheveningen en Herman was er bij om dit moois op film vast te leggen, zodat we er allen van konden genieten.
 3) Joost van B.: “Waal Crossing” een filmreportage over de herdenking van de Waal oversteek door de 82e luchtlandingsdivisie van de rivier de Waal op 20 september 1944 bij Nijmegen.
 4) Kees de W.: “De Alkmaarse kaasmarkt” een bezoekje aan de Kaasmarkt is zeker de moeite waard. De kaasmarkt is al meer dan 4 eeuwen een traditie die tegenwoordig door jaarlijks zo’n ca. 100.000 mensen uit binnen en buitenland wordt bezocht.
5) Joost van B.:  Joost bracht het filmpje van Jaco, geluid produceren bij de film. Joost is er  goed in geslaagd het geluid kloppend te maken bij de filmbeelden van Jaco.
22.30 uur time to say Goodby… Maar we zien u allen graag weer terug op de volgende clubavond op
21 oktober, 2019.


                                                                                

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

 Verslag clubavond 7 oktober 2019

DOWNLOADS