Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                         Alweer een gezellige en leerzame clubavond, met voor de pauze film en filmvakantietips
gepresenteerd door Herman de H.
Na de pauze konden we genieten van de volgende films van leden:
1) Nico S.: Marokko deel 4 – o.a. werd de spectaculaire “Dadels Vallei” bezocht, met aansluitend een thee ceremonie, alsmede een bezoek aan het koninklijk theater in Marakech.
2) Herman de H.: De film genaamd “Een ding”. Op muziek van Jeroen van Merwijk, waren we getuigen van heel wat vreemde dingen en beelden. Een ding is zeker, dit was een leuke muzikale verrassing.
3) Wim H.: met de film “Voor Pampus liggen” onder de rook van Amsterdam bracht Wim met zijn l gezin een bezoekje aan het eiland “Pampus”, een kunstmatig eiland, onderdeel van de vroegere stelling van  Amsterdam.
4) Peter van S.:  Een videoverslag van “40 jaar Video Groep Westland”: Wat een verrassing bijna onopgemerkt heeft Peter een leuk overzicht gefilmd van ons gezellig samen zijn in het reataurand Oase-paviljoen in ‘s’-Gravenzande.
5) Piet A.:  “Giethoorn, het Hollandse Venetië”. Piet verraste ons met mooie beelden van dit schilderachtige plaatsje in de kop van Overijssel.
6) Nico S.:  “El Hambra” Op zijn tocht door Spanje heeft Nico naast vele andere spaanse juweeltjes ook het middeleeuws paleis El Hambra vlakbij Granada bezocht.
En zo kwam er ook aan deze clubavond weer een einde. Allen tot ziens op de volgende clubavond op 18 oktober.


                                                                                

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

 Verslag clubavond 4 oktober 2021

DOWNLOADS