Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                         

De voorzitter opent de avond en begroet alle aanwezigen. Na een aantal mededelingen kreeg Herman de H. het woord aangaande hoe wij over 2 weken, op 24 oktober, het programma camera’s op de vloer, willen gaan uitvoeren.
Er komen twee muzikanten en het wordt een avondvullend programma.
Hierna kreeg Peter van S. het woord. Peter gaf in Magix een uitleg de basis beginselen  van Magix o.a. een map aanmaken, filmpjes in laden en op de tijdlijn plaatsen alsook diverse bewerkingen zoals knippen en plakken.
Na de pauze gingen wij verder met het vertonen van onze ledenfilms  t.w.
1) Fjaerland Fjord van Ria ten T.  Een prachtige boottocht door de Noorse fjorden met mooie vergezichten en een bezoek aan de Meiling Glacier (gletsjer).
2) Drenthe  van Jan van O.  Met: “Waar ga je heen deel 1”.Dit was een rit naar Wezuperbrug met o.a. op de fiets de hunebedden bezoeken  en tevens tussendoor ontmoeten wij de Schotse hooglanders.
3) Kootwijkerzand van Herman de H. Hier werden wij meegenomen in de zandvlaktes van Kootwijkerzand en een klimpartij op de uitkijktoren “De Zandloper “ van  13 mtr hoog.
4) Wiener Mozart Konzert van Ria ten T.  Een concert in de gouden zaal van Wenen wat een prachtig beeld gaf van geklede muzikanten in de tijd van de  Mozart stijl.
5) Nialam Tingri in Tibet ook van Ria ten T.. Een film op grote hoogte gemaakt (5015 mtr) met de plaatselijke bevolking en een vergezicht op de Mount Everest.
Dit was het dan weer voor deze avond. We hopen allen weer te zien op de volgende clubavond en wel op 24 oktober a.s.                                                                                

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

 Verslag clubavond 10 oktober 2022

DOWNLOADS