Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          Eindelijk was het dan zo ver, onze eerste clubavond in het nieuwe jaar 2022, weliswaar een half uurtje eerder en tot 21.45 uur, maar dat mocht de pret niet drukken.
In het eerste gedeelte van ons programma werd aandacht besteed aan het gebruiken van een drone bij het amateurfilmen, wat spectaculaire beelden op kan leveren
Na de pauze: Films van leden.
1) Joost van B:. – Filmpje over het openluchtmuseum in Arnhem, daar waar het verleden weer even tot leven komt.
2) Ria M:. We zouden kunnen zeggen Ria verraste ons met een “CORONA” filmpje. Ria en haar man Auk brachten nl. een bezoek aan het verzorgingscentrum “Duinhage”in den Haag.
3) Herman A.: Aandacht voor de natuur, in het filmpje “Wandelen door de Zwaakse Weel, een van de grootste natuurgebieden in Zuid Beverland, met ouderwetse akkers.
4) Rob R.: Ook in de film van Rob gaan we aan de wandel en wel in Zutphen Een historische stadswandeling, al struinend door het centrum komt de stad tot leven.
5) Jan van O.: Filmpje : Waar ga je heen (nou Jantje zal wel zien...) Jan bracht een bezoekje aan onze luchthaven Schiphol met een min of meer kleine verborgen camera.
6) Herman de H.:  Film “Thorn het witte stadje” een filmpje welke je absoluut in herinnering houdt bij een bezoek aan Limburg.Thorn een van de parels van Limburg.
7) Jan van O.: Een geinige “Gouwe Ouwe” van Jan genaamd  Filmpje :Op de Camping” en wel met de hele Videoclub. Zo mogen we weer terugkijken op een geslaagde avond,
De volgende VGW-Clubavond is op maandagavond 21 Februari a.s.
Hoe laat ??? dat hangt nog even af van de komende berichten  uit Den Haag,
                                                                               


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 7 Februari 2022

DOWNLOADS