Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          Na een gezellige inloop van onze leden met iets lekkers van onze ouwe Sint, maakte Peter van S. zijn opwachting met de uitleg over het mixen van muziek/geluid op verschillende tijdlijnen uit het programma van Magic.  Dit alles naar aanleiding van het optreden van het zangduo “Les Autres” op 18 nov. waarbij ook het groene doek in stelling werd gebracht.
Na de pauze natuurlijk de films van leden. Deze keer films van :
1.)Aad de W. : Opname van het Duo “Les Autres” met bijpassende achtergrond te danken aan het groene doek.
2.) Jan van O.: “Les Autres” in de spotlights een komische invulling van het inmiddels ons wel bekende zangduo. Wat een werk moet Jan hier aan gehad hebben, we hebben er ontzettend veel plezier aan beleefd. Les Autres kan niet meer stuk!.
3) Joost van B.: Met zijn versie van het optreden van het onvolprezen duo Gonny en Ben.
4) Jan van O.:  Met het reisprogramma “2 op reis” (deel 1) met jan gingen we touren naar Duitsland en wel richting Thalwenden, Camping Bergwiese Thüringen gelegen in het bos.
Natuurlijk ging dit gepaard met bezoekjes aan o.a. Dresden met o.a. de barokke Frauenkirche.
5) Kees de W.: Onder de titel “Nijmegen” nam Kees ons mee, naar waarschijnlijk de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Tijdens het Romeinse rijk was Nijmegen onderdeel van de Limes, de grens tussen het Romeinse Rijk en de verschillende zogenaamde Germaanse gebieden.
De avond werd rond het tijdstip van 22.30 uur afgesloten waarna we allen weer vrolijk huiswaarts keerden. Tot ziens op de volgende clubavond : dd 16 December a.s.


                                                                                


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 2 December 2019

DOWNLOADS