Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          


Fijn dat we afgelopen maandagavond weer op de originele tijd van 20.00 uur ons programma konden starten.Aan het begin van de avond werd Joost van B. in de gelegenheid gesteld zijn presentatierond de “Drône” af te ronden en dat gebeurde met een vlucht door de zaal.
Na Joost was het de beurt aan Peter van S. en Piet B. met als uitgangspunt het omgaan met alternatieve camera’s zoals de Osmo pokket 4 K. Goed van beeld, kwaliteit en stabilisatie.
Dan de verrassing van Piet, Piet demonstreerde een draadloze Gimbal.iliseert, de Gimbal zorgt ervoor dat je (telefoon)camera altijd recht blijft,
Na de pauze weer aandacht voor de films van leden:
1) Joost van B.: met kunst in Ootmarsum. Een geslaagde film zeker voor de liefhebbers van Kunst en misschien Kitsch. 2) Aad de W.: Cruisen met Adriaan. Met Aad mochten we mee reizen op één van de mooiste Cruise-schepen langs de Adriatische kust en het Middellandsezeegebied zoals Bari, Corfu, Dubrovnik en Venetie.
3) Piet A.:“Een rondje Hindeloopen en Dokkum”. Het was even goed toeven in Friesland.
4) Piet A.”: Met Piet doen we nog een extra rondje, Hij neemt ons mee naar Harlingen. Harlingen is één van de oudste zeehavensteden van Nederland.
5) Peter van S.: Museum Speelklok:  met recht het vrolijkste museum van Nederland. Een keur aan zelfspelende muziekinstrumenten en vrolijke muziekorgels.
En zo maakte deze muzikale film van Peter weer een einde aan deze VGW clubavond. Allen graag tot ziens op de volgende clubavond op maandagavond 7 maart a.s.                                                                               

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 21 Februari, 2022

DOWNLOADS