Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          

Misschien kunnen we intussen geen oliebol meer zien, maar afgelopen maandagavond hebben we er met z’n allen lekker van kunnen genieten, op deze speciale filmavond en tevens natuurlijk laatste clubavond van het jaar.
Het was toch een beetje “Hollywood” in het Breeje durp…
8 films van leden passeerde deze avond de revue met als volgt :
1) Joost van B.: Joost beet de spits af met 125 jaar Hoekse lijn, de treinverbinding tussen Rotterdam en Hoek van Holland, met aansluitend de nieuwe Metrolijn, die men gaat doortrekken naar het strand.
2) Leny van A. : Leny toonde haar bijdrage van de opnameavond  “Camera op de vloer” met Les Autres, waarbij de zangeres pijnloos  I’m so hurt, ten gehore bracht.
3) Jan van O.: met het vervolg van “2 op reis”. Met deze keer bezoekjes aan de Lüneburgerheide in Duitsland, een mooi kleurrijk heidelandschap, met uitstapjes in de nabijgelegen omgeving.
4) Peter van S.: Peter nam ons mee naar het land van de rijzende zon “Japan”. Hij bracht een bezoek aan Shizuoka en in dit geval aan een èchte Japanse tuin.
5) Nico S.: Met Nico op reis naar Marokko en wel naar o.a. Casablanca een prachtige grote stad met wel zo’n 4 miljoen inwoners. Ook werd Rabat niet overgeslagen.
6) Jan van O.: Jan kwam met een verrassende tweede film van het duo “Les Autres”. Dat was weer even lachen geblazen.
7) Herman A.: Van een heel ander kaliber was Herman’s film over een bezoek aan het
“War-Museum” in Duxford (GB). Lekker lopen en genieten door hangars en gebouwen, een vlucht door de tijd van meer dan een eeuw luchtvaart.
8) Leny van A.:  Leny was op bezoek in de mooie stad Praag en in het bijzonder in de dierentuin en de Botanische tuin.
Helaas was de avond te kort voor alle aangeboden films. Het schijnt, dat nergens het klokje sneller draait dan bij onze VGW. Echter de films die het niet gehaald hebben komen uiteraard een volgende keer aan bod. Maar eerst hopen we op 6 januari met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar 2020, waarna de volgende reguliere clubavond zal plaatsvinden op maandag 13 januari.   HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 30 December, 2019

DOWNLOADS