Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          

  
De voorzitter opent de avond en begroet alle aanwezigen.
Hierna kreeg Herman de H. het woord. Herman had een aantal onderwerpen uit zijn grabelton opgedoken t.w. een mappenstruktuur op de pc opbouwen voor de opslag van de ruwe filmmaterialen, afkomstig van een USB stick of van de camera.
Hierna werd het programma Audacity besproken. In het bijzonder werd het gedeelte voice-over en de mogelijkheden om de eigen voice over, te gebruiken in je film, kwalitatief te verbeteren.
Hierna was het pauze. Na de pauze werd de avond vervolgt zoals gebruikelijk met films van de leden. Deze films kwamen aan bod.
1)Ootmarsum: Een film van Rob R. Hij bezocht in Ootmarsum een glasblazerij en een kunst atelier met mooi geblazen glaswerk en mooie kleurrijke schilderijen.
2)Indonesië: Een film van Piet A. Piet heeft passende beelden van zijn eigen Indonesië film toegevoegd aan een muziek nummer van Anneke Grönloh met de naam “ Indonesië ik hou van jou”.
3)Terugblik op de nieuwjaarsreceptie van dit jaar: Een film van Peter van S. Leuk te zien hoe wij met elkaar de voorbereidingen maakten om tot een geslaagd feest/nieuwjaars instuif te komen.
4)Loc in Gennep: Een film van Rob R. De geschiedenis van deze lijn in en voor de oorlog tussen Gennep en Duitsland.
5)Waar ga je heen: Een film van Jan O. Jan was op de camping in Voorne -Putten. Hij wandelde met zijn camera door de duinen in West Voorne en fietste naar Goeree Overflakke prachtig natuurgebied. Al met al een leuke leerzame avond.
Allen tot ziens op 6 februari. We gaan  dan verder met Magix.


                                                                                

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 23 Januari, 2023

DOWNLOADS