Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          

Na iedereen hartelijk welkom te hebben en enkele dienstmededelingen werden gedaan kreeg ons medelid Jan van O.de gelegenheid om zijn tips en trucs te vertonen. Na de pauze “Films van leden”
1) Hein W.: Een film opgenomen in Ho Chi Minhstad – het tunnelcomplex van Cu Chi een immens netwer van ondergrondse tunnels destijds gebruikt door de Noord-Vietnameszen, beter bekend als de Viet Cong.
2) Rob R. Holderdebolder een koe op zolder, nee, dat zeker niet.In Zevenhuizen bleek er een koe in de daar aanwezige sloot terecht te zijn gekomen. Rob heeft de reddingsoperatie gefilmd wat gelukkig goed afliep voor de koe.
3) Piet A.: met de film  Van natuurmonument tot HighTech wereldhaven. Te zien waren beelden van het vroegere de Beer en de Europoort van nu.
4) Peter van S.: Peter nam ons mee naar het Cobra Museum voor moderne kunst In Amstelveen. We kregen een bijzondere collectie te zien van Frida Kahlo en waren we ook zagen we de mooiste werken van Karel Appel.(1921/2006)
5) Herman de H. Ja, met Herman gingen we lekker “Heen en Weer” met diverse pontjes bij Arcen in Noord Limburg. Dit leverde weer een leuke muziekclip op, natuurlijk op muziek van de onvolprezen Drs. P.
6) Jan van O.: met de film “Waar ga je heen”. Wel, we gingen een kijkje nemen bij de werkzaamheden van de Blankenburg tunnel, die Vlaardingen met Rozenburg gaat verbinden.
Toen kwam er ook aan deze VGW-avond weer een einde en keerde een ieder van ons weer huiswaarts...
Volgende VGW-Clubavond is dus op
Woensdag 13 april a.s. houdt dit aub goed in
de gaten, om niet op de reguliere maandagavond voor een gesloten deur te staan

HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 25 Maart, 2022

DOWNLOADS