Copyright © 2013-2014 www.vgwestland.nl All Rights Reserved.
                                                          


Alweer een week na de gezellige nieuwjaarsinstuif waarbij het muzikale duo “Les Autres” tussen de filmblokken door een optreden verzorgden,  gaan we verder met de reguliere clubavond. Anke heeft intussen ons ere-lid Joop Schuller bezocht en hem verrast met dat lekkere v.d.Berg gebakje waar we allen op de nieuwjaarsinstuif zo van hebben gesmuld. Joop wenst alle leden van de VGW een heel voorspoedig en gezond 2020 toe. In Juli dit jaar hoopt Joop 100 jaar te worden…  Voor de pauze werd door Herman aandacht besteed aan de nieuwe Pinnacle uitgave 23 met in het bijzonder het op de tijdlijn aanbrengen van de Multi-camera (opgenomen beelden met diverse camera’s).
Na de pauze : Films van leden.
1) Jaco V: 3 korte filmpjes over de druivenkwekerij Nieuw Tuinzicht  in den Hoorn. De eerste twee filmpjes waren identiek aan elkaar alleen de muziek was verschillend. Zo verzocht Jaco de leden te kiezen voor de juiste muziek.
2) Joost van B: Met de “Fantasietuin” in Oldebroek  maakte Joost een wandeling door de tuin. Met hun vele reizen naar het verre Oosten, is de familie van de Put ruim 30 jaar geleden begonnen met de aanleg van hun “Fantasietuin”.
3) Kees de W:  Kees nam ons mee naar een heuse Paarden Race-track in het zuiden van Californië genaamd “DEL MAR” direkt gelegen aan de Pacific Ocean ca. 30 km boven het mooie San Diego.
4) Jan van O:  Jan verraste ons weer met een vervolg van zijn serie “2 op reis” Zo ontdekten we de Sächsische Schweiz met de Kuhstall. Ook bracht Jan een bezoek aan het voormalige concentratiekamp In Theresienstadt/Terezin, door Jan op een gevoelige manier op film vastgelegd en ingesproken, een film welke de verschrikkingen duidelijk maakte van het NAZI regime.
5) Leny van A: met een filmpje van het muzikale duo “Les Autres”, Leny koos  voor de song “a fool such as I”. Nou, lang zo gek nog niet, ook deze vertolking kwam qua muziek en beeld goed uit de verf.
6) Jaco V: Jaco leverde zijn bijdrage aan het thema camera op de vloer, met toevallig de zelfde song als voorgaande van Leny, maar met toch weer een heel andere insteek.
Tot zover ons programma van maandagavond 13 januari. Volgende meeting is op maandag 27 januari a.s. met voor de pauze uitleg: Route maken via Google Earth. Allen tot ziens op de volgende clubavond.


HOME

BESTUUR

AGENDA

CLUBVERSLAGEN

LEDENFILMS

LINKS/SPONSORS

CONTACT

Verslag clubavond 13 Januari, 2020

DOWNLOADS